Kauneushoitola Paulette

Kauneushoitola

Paulette

Kauneushoitola Paulette Bioline Jato

HOIDOT

Kauneushoitolassa on käytössä kaksi tehokasta ammattikosmetiikkasarjaa.

Kauneushoitola Paulette Bioline Jato

Italialainen Bioline Jatò

Monipuoliset hoidot yhdistettynä tehokkaiden tuotteiden runsaaseen valikoimaan kohtaavat jokaisen persoonan tarpeet, niin kotona kuin hoitolassakin. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Ihanat ja rentouttavat tuoksut.

www.bioline.fi

Kauneushoitola Paulette Toskani

Toskani

Toskani tuotteet on valmistettu korkeilla pitoisuuksilla viimeisen sukupolven vaikuttavia ainesosia, kuten peptidejä, liposomaalisia aktiiviaineita ja hyaluronihappoa.

Kasvohoidot

Silmän-ja huultenympäryshoito

Details of beauty

55 €

Kosteuttavat, kiinteyttävät ja rentouttavat naamiot.​

Ihonpuhdistus

Timanttihionta

75 €

Hionta kirkastaa ihon väriä ja kuorii kuolleen pintakerroksen ihosta pois. Silottaa pieniä juonteita ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman imeytymisen.

BIOLINE LINE +

88 €

Hoidossa valitaan jokaiselle ihotyypille sopiva linja. Kiinteyttävä vita+, kosteuttava aqua+, rauhoittava dolce+ tai puhdistava pura+. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, puhdistuksen, rentouttavan hieronnan, seerumin, naamion, hoitovoiteen sekä kulmakarvojen siistimisen.

Timanttihionta hoidon yhteydessä +15 €
Ripsien-ja kulmien kestovärjäys hoidon yhteydessä + 28 €

Naturalbalance

88 €

Vihreä, ekologinen ja moderni kasvohoito. Toimii etukäteen ehkäisten ikääntymisen syitä. Hoito keskittyy ihon ominaisuuksiin siinä olevien epäkohtien sijasta, koska halutaan aikaansaada iholle välttämättömien aineiden tasapaino. Näitä aineita ovat vitamiinit, kivennäisaineet ja happi ja juuri näiden aineiden luonnollisen tasapainon Naturalbalance palauttaa. Ei sisällä parabeeneja, sles/sls-yhdisteitä, formaldehydin vapauttajia, dea:ta, mineraaliöljyjä, parafiinia tai synteettisiä väriaineita.​

De-sense

99 €

Hoito vahvistaa couperosa ihoa sekä rauhoittaa muista syistä ärtynyttä ja punoittavaa ihoa.​

Primaluce

99 €

Kirkastava ja uudistava AHA-ja PHA-happohoito, joka palauttaa ihon kuulauden sekä ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä.

DE-OX Evolution​

127 €

Maksimaalinen antioksidanttisuoja ihollesi ulkoisia tekijöitä vastaan! Suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttä sekä maksimaalinen määrä C-vitamiinia. Hoitoa tehostaa erityinen Skin roll-hieronta.

Lifting Code​

133 €

Lifting Code on kosmeettinen liftinghoito, jolla on välittömästi kohottava sekä juonteita täyttävä vaikutus. Erityinen kollageeni syväkosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen-, silmänympärys-, sekä kaulan ihoa.

Age beauty secret​

145 €

Uutta elinvoimaa ja joustavuutta iholle. Välitön kirkkaus ja vähemmän juonteita. Hoitoa tehostaa tehokas liftaava juonnehieronta. ​

TOSKANI - Medikaaliset hoidot

Toskani mikroneulauskynä hoito

Koko kasvot ja kaula 189 €, sarjana 179 €

Silmänympäryshoito 119 €, sarjana 109 €

Huultenympäryshoito 89 €, sarjana 79 €

TKNpen on tehokkaasti tuloksia antava hoito. Hoito antaa nopean avun moniin iho-ongelmiin, kuten arvet, maksaläiskät, ikäpigmentti, juonteet, rypyt ja ihon epätasaisuus. Mikroneulaus aiheuttaa ihossa hallitun trauman, joka stimuloi kollageenin muodostumista ja aktivoi ihon biologista korjautumisprosessia.

Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, eli ihon oman kollageeni-ja elastiinisidosten uusiutumiseen. Hoito suositellaan 3-5 kerran sarjahoitona 4-8 viikon välein.

Hoidossa ei ole haittavaikutuksia ja sitä voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina. Hoitoa ei voi antaa verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville, insuliinihoitoista diabetesta sairastaville tai jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio. Raskauden aikana hoitoa ei suositella.

Iholle ei tule laittaa mitään tuotteita seuraavaan kuuteen tuntiin. Saunaa, uimista, hikiliikuntaa sekä aurinkoa tulee välttää saman päivän aikana. Vältä ihosi kosketusta seuraavaan päivään asti ja vaihda puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.

Happokuorinta

Toskanin Duosomal

90 €/ 115€

Duosomal liposomaalinen kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, jokaisena vuodenaikana. Ei sivuvaikutuksia verrattuna tavanomaisiin kemiallisiin kuorintoihin. Hoito suositellaan sarjahoitona n. 3–5 hoitoa 1 hoito / 1–2 vko ihon tarpeiden mukaan. Sisältää puhdistuksen, 2 x happokäsittelyn, antistress voidemaisen naamion / peel-off naamion sekä ihon kosteutuksen ja suojauksen.

  • Salisome: rasvainen, seka-ja akneen taipuvainen iho.
  • Glycosome: ikääntynyt iho, pigmenttiläiskät ja juonteet.
  • Lactisome: herkkä ja kuiva iho.
  • Mandelsome: heleyttä kaipaava iho ja hyperpigmentaatioon ja pinnallisten arpien hoitoon.

Kestovärit

Ripsien ja kulmakarvojen värjäys ja muotoilu

32 €

Ripsien värjäys

22 €

Kulmakarvojen värjäys ja muotoilu

22 €

Kulmakarvojen värjäys tai muotoilu

18 €

Ripsien kestotaivutus

80 € (sis. ripsien värjäyksen)

Jalkahoidot

Geelilakkaus varpaankynsiin

57 €

Geelilakkaus varpaankynsiin

Jalkahoidon yhteydessä 42 €

Geelilakkauksen poisto

30 €

Jalkahoito

65 €, lakkauksella 70 €

Sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan, hieronnan ja halutessa kynsien lakkauksen.

Karvanpoistot

Huulikarvojen sokerointi / vahaus

12 €

Kasvokarvojen sokerointi / vahaus

16 €

Kainalokarvojen sokerointi

32 €

Bikinirajan sokerointi

32 €

Käsikarvojen vahaus

34 €

Säärikarvojen vahaus

34 €

Koko jalkojen vahaus

54 €

Selkäkarvojen poisto sokerilla

60 €

Brasilialainen

70 €
3–6 vkon välein 60 €

Manikyyrit

Minimanikyyri

37 €

Sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen ja hieronnan.

Manikyyri

50 €

Sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan, hieronnan ja kynsien lakkauksen.

Vartalohoidot & Hieronnat

Intialainen päähieronta

30 min 40 €
45 min 50 €

Vanha intialainen päänhieronta, jossa käsitellään hartianseutu, niska, päänahka ja korvat. Hieronta stimuloi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Auttaa hiustenkasvuun ja rentouttaa.

Laavakivihieronta

30 min 45 €
60 min 75 €

Kuumilla kivillä ja öljyn avulla tehtävä koko- tai osankehon hieronta laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti. Aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Hoito on hyvin rentouttava ja antaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

Vartalohoito

Bioline Jatò MESO-FIT

120 €

Intensiivihoito selluliittiin ja raskertymiin. Hoito pehmittää ihoa, edistää nestekiertoa, kiinteyttää ja muotoilee. Näkyviä tuloksia jo ensimmäisestä hoidosta lähtien: ihon kiinteys ja kimmoisuus paranee ja keveyden tunne on välitön. Suositellaan neljän hoidon sarjana.

Suihkurusketus

40 €

Luonnollinen ja rajaton rusketus. 

Kauneushoitola Paulette Liiri

Kosmetologi Paulette Liiri

Olen toiminut kauneusalan yrittäjänä vuodesta 2005 lähtien. Työssäni parasta on se, kuinka saan hoitaa asiakkaiden kauneutta- ja terveyttä ja saada aikaan upeita hoitotuloksia.